Cargo ship Sending goods to destination

NÄKEMYSVERSTAS LUOTZI

Luotzi on toimintaympäristön muutoksen ennakointiin perustuvan strategiatyön ja palveluliiketoiminnan kehittämisen asiantuntija.

Uskomme, että asiakkaamme tuntevat oman toimialansa, siksi lähestymme asiakkaidemme liiketoimintaa toimialan ulkopuolisesta näkökulmasta. Suurimmat liiketoimintaympäristöä muuttavat ilmiöt nousevat useimmiten oman toimialan ulkopuolelta. Siksi syvänkään toimialaosaamisen omaavan yrityksen on vaikea tunnistaa muutoksia ajoissa. Mikäli muutokset jäävät huomaamatta, jäävät myös nousevat liiketoimintamahdollisuudet hyödyntämättä ja uhat tunnistamatta.

Autamme uusien kilpailutekijöiden rakentamisessa. Törmäytämme ainutlaatuisessa, osallistavassa prosessissa asiakkaan substanssiosaamisen ja kansainvälisten asiantuntijoiden tuottaman tulevaisuustiedon yhteen. Rakennamme yhdessä asiakkaamme kanssa vahvempia strategioita ja kestävämpiä liiketoimintakonsepteja, kuin perinteiset toimijat.

Johdatamme organisaationne myrskyävien vesien ja vaikeidenkin karikoiden läpi turvallisille vesille. Olemme liiketoimintanne kehityksen Luotzi.

NÄKEMYSVERSTAS LUOTZI
Apollonkatu 3, 00100 Helsinki

info@luotzi.fi
luotzi.fi

facebook.com/luotzi
linkedin.com/luotzi

Markku Kanerva / CEO / johtava konsultti
T. +358 505 029 700 / markku@luotzi.fi

Pasi Turkka / luova johtaja
T. +358 503 287 662 / pasi@luotzi.fi

    [honeypot website-558]